Madjioničar za rodjendane

Predstava za decu

MAGIČNA ZABAVA ZA DECU I ODRASLE! U SVIM PRILIKAMA!

Madjioničar za decu, dečiji rođendan – Bilo da slavite dečiji rođendan, pravite žurku ili neku drugu proslavu i želite da događaj bude nezaboravan, idealna zabava je svakako mađioničar. Pažljivo biran program prilagođen uzrastu publike ostaviće sve bez daha, a opet sa osmehom na licu. Ipak, osmeh je najveće hvala i glavni pokretač zbog kog Mihajlo izvodi svoju magiju.

PREDSTAVA NA DEČIJIM ROĐENDANIMA

U predstavama za decu na dečijim rodjendanima, nalaze se efekti sa kojima je Mihajlo Madjioničar osvojio razne medjunarodne nagrade na kongresima Madjioničara širom Evrope. Trikovi se izvode na jedan jako šaljiv i komičan način sa puno gegova tako da je to deci vrlo interesantno i zabavno kao i odraslima takodje, koji se podjednako oduševljavaju koliko i deca. Šou se sastoji iz 2 bloka.

Prvi blok sadrži Madjioničarsku predstavu koja je  interaktivnog karaktera, tako da deca sve vreme pomažu, stvaraju, golubova, zeke, ribice itd. Naravno slavljenik je tu glavni pomoćnik sa kojim se izvode najjači efekti i koji više puta učestvuje u predstavi.
U drugom bloku prave se baloni za modelovanje, tako da tu svako dete dobija figuru od balona. Postoji program za mladju i za stariju decu, tako da se trikovi prilagodjavaju uzratu. Svi rekviziti prisutni u predstavi kupljeni su u Americi i po raznim kongresima Madjionicara, gde se Mihajlo već godinama usavršava. Tako da su to strogo profesionalni rekviziti, sa kojim rade Madjioničari širom sveta.

Postoje 2 paketa:

  • Standardni paket koji traje oko sat vremena. Tu su prisutni trikovi sa golubovima, zekama, ribicama, zatim tu je neka tabla koja govori koja je totalni hit za decu i jedan od najjačih efekata za decu ikada izmišljen. Zatim tu su trikovi sa kanapima, magicnim kutijama, maramama, lopticama, itd. Predstava traje oko 40 min i koliko je jos potrebno da se naprave svima baloni.
  • Postoji veći paket, koji je dosta bogatiji, ima više trikova, duže traje i ima više balona za modelovanje. Tu se izvodi iluzija sa nekim duhom koji čini da sto poleti, stvaraju se deci neki slatkiši, svi golubi na kraju nestanu, neki se čak pretvore u zeca. Donosi se profesionalna zavesa koja stvara predivnu pozadinu, tako da to vrlo artakrivno izgleda i super je za slikanje.