Madjioničar za rodjendane

Predstava za decu

MAGIČNA ZABAVA ZA DECU I ODRASLE! U SVIM PRILIKAMA!

Madjioničar za decu, dečiji rođendan – Bilo da slavite dečiji rođendan, pravite žurku ili neku drugu proslavu i želite da događaj bude nezaboravan, idealna zabava je svakako mađioničar. Pažljivo biran program prilagođen uzrastu publike ostaviće sve bez daha, a opet sa osmehom na licu. Ipak, osmeh je najveće hvala i glavni pokretač zbog kog Mihajlo izvodi svoju magiju.

PREDSTAVA NA DEČIJIM ROĐENDANIMA

U predstavama za decu na dečijim rodjendanima, nalaze se efekti sa kojima je Mihajlo Madjioničar osvojio razne medjunarodne nagrade na kongresima Madjioničara širom Evrope.🏆 Trikovi se izvode na jedan jako šaljiv i komičan način sa puno gegova, tako da je to deci vrlo interesantno i zabavno kao i odraslima takodje, koji se podjednako oduševljavaju koliko i deca.

Šou se sastoji iz 2 bloka.

Prvi blok sadrzi Madjioničarsku predstavu koja je interaktivnog karaktera, tako da deca sve vreme učestvuju, stvaraju golubove, zeku, ribicu, papagaja itd.
Naravno, slavljenik je tu glavni pomoćnik sa kojim se izvode najjači efekti sa životinjama i koji više puta učestvuje u predstavi.

U drugom bloku se prave baloni za modelovanje, tako da tu svako dete dobija figuru od balona. 🎈

Postoji program za mladju i za stariju decu, pa se trikovi prilagodjavaju uzrastu.
Svi rekviziti prisutni u predstavi su kupljeni u Americi i po raznim kongresima madjioničara, gde se Mihajlo već godinama usavršava. Tako da su to strogo profesionalni rekviziti, sa kojima rade Madjioničari širom sveta.

Postoje 2 paketa:

  • STANDARDNI PAKET, koji traje oko sat vremena. Tu su prisutni trikovi sa golubovima, ribicom, rakunom. Zatim tu se izvodi trik sa nekim Čika Glišom na tabli koji govori, koji je totalni hit i jedan od najjačih efekata za decu ikada izmišljen.
    Zatim tu su trikovi sa kartama, kanapima, magičnim kutijama, lopticama itd.
    Predstava traje oko 45 min i koliko je još potrebno da se naprave svima baloni. 🪄🕊🎩
  • VEĆI PAKET, koji je dosta bogatiji i glamurozniji, ima više trikova i balona i duže traje. Takodje su i ovde prisutni trikovi sa svim životinjama (uključujući  ZEKU i PAPAGAJA🐇🦜) Tu se izvodi iluzija sa duhom koji čini da sto poleti, koji je jedan od najefektnijih trikova na svetu i za decu i za odrasle.

    Kao magično finale, golub se pretvara u zeku, kojeg svako dete na kraju može da pomazi… Tu se nalazi profesionalna zavesa, tako da to vrlo atraktivno izgleda i super je za fotografisanje. 🪄🐇🎩